Kirppiskaipuuta, osa 2

Joskus sitä metsästää tiettyjä asioita kotiinsa melko pitkäänkin. Tälläkin hetkellä minulla on muutama esine, joita etsin, ja jos en löydä etsimääni, en suostu hankkimaan jotain sinnepäin. Yleensä nämä tämmöiset pakkomielteet ovat vintageihanuuksia, jotka ovat porautuneet verkkokalvoilleni jossain internetin ihmemaassa seikkaillessani.

Tänä talvena etsintäni on myös palkittu muutaman kerran, ja olen onnistunut pyydystämään jotain kauan suunniteltua. Pisimmän ja intensiivisimmän hakemisen takana aikoihin lienee tämä ehkä noin 50-lukulainen rottinkinen kukkapöytä. Siinä yhdistyy himoni rottinkiin sekä viherkasveihin. En ole tällä hetkellä ainoa näitä asioita hakeva, ja siksipä rottinki yleensä katoaa nopeasti tultuaan myyntiin. Joululomalla minä olin kerrankin nopea.

Toinen juttu, jota hain oikein Facebookin ostoilmoituksen voimin oli vanha messinkinen seinälamppu. Tietenkin joku designerjuttu olisi ollut upea, mutta minulla ei nyt ole varaa satsata satoja euroja yhteen lamppuun, joten olin sitäkin kiitollisempi, kun minulle tarjottiin tätä huokeasti, ja myyjä vieläpä kuljetti tämän työpaikalleni. Mieletöntä! Minusta se on täydellinen meille, ja vanha, vaikkei suunnittelija olekaan tiedossani. Jos tiedät, niin kerro!

Viime päivinä esine, jonka kauneus on erityisesti sykähdyttänyt, kun selkäni pienen venähdyksen vuoksi olen viettänyt vaaka-asennossa aika paljon aikaa, on tämä pikkuinen rottinkinen tarjotin. Nautiskelin sunnuntaina aamukahvini kupeista, jotka pelastin lapsuuteni kesämökiltä kun se myytiin. Tämä on jotenkin täydellisen käteensopiva kuppi, ihan jotain edullista sarjaa, mutta kestänyt ehjänä monta vuosikymmentä, pääskysineen päivineen. Ja se mökki… ❤

Advertisement

2 Comments

    1. Hei Sania, suuret kiitokset tiedosta, mahtavaa! Ehkäpä löydän lisää tämän tyylisiä lamppuja heiltä, miehen kodissa olisi parikin kohdetta vailla valaisinta.

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s